Warning: Parameter 3 to renderMetaDescriptionTag() expected to be a reference, value given in /home/topsider/public_html/w/includes/parser/Parser.php on line 3323
www.hotmail.com - Topsider

www.hotmail.com

Fra Topsider

Skift til: Navigation, Søgning


MSN Hotmail tilbyder gratis e-mail-konto og 5 GB plads til lagring af e-mail og dokumenter. Hotmail er en af verdens mest anvendte tjenester til gratis e-mail.

Hotmail: Gratis e-mail fra Microsoft

Alle har hørt om Hotmail? Dette er Microsofts tjeneste, der tilbyder gratis e-mail - for alle - nu som en del af Windows Live. Du kan finde Hotmail simpelthen ved at gå til www.hotmail.com.

Hotmails historie

Hotmails service blev grundlagt af Sabeer Bhatia og Jack Smith, og var en af de første webmailtjenester paa internettet. Hotmail blev sat i kommerciel drift 4. Juli 1996, noget der skulle symbolisere uafhængighed fra Internet-udbydere.

I december 1997 havde Hotmail mere end 8,5 millioner brugere. Samme måned, blev Hotmail solgt til Microsoft for 400 millioner amerikanske dollar og blev en del af MSN. Hotmail blev hurtigt mere populær og blev verdens største Web mail service, med mere end 30 millioner aktive medlemmer i februar 1999.

Hotmail understøtter nu 17 sprog og er stadig en af de største e-mail-udbydere. I juli 2006 havde Hotmail 35,5% af verdensmarkedet for e-mail, ifølge comScore Media Metrix.

Hvad mener du om Hotmail.com?

Hvad mener du om Hotmail? Du er velkommen til at skrive din mening om Hotmail her på Topsider. Husk at begrunde de påstande, du måtte have om Hotmail i dine kommentarer/tanker. Brug linket til Hotmail diskussionssiden her på Topsider til dit indlæg. Linket er øverst på denne side. Tak for dit bidrag om Hotmail!

Extern lenke: www.hotmail.com
Personlige værktøjer